Zwitsers-horloge-chinese-tombe
Leestijd: 3 minuten

Zwitsers horloge gevonden in 400 jaar oude Chinese tombe

Hoewel sommige mysteries af en toe worden opgelost, blijven er ook veel bestaan. Een mysterie dat blijft dat nog altijd niet opgelost is, is de ontdekking van een Zwitsers horloge, gevonden in een oud Chinees graf dat al meer dan 400 jaar verzegeld is. Dat is raar om meerdere redenen.... Heel raar.

Hoe is het Zwitsers horloge daar gekomen? Dat is de hoofdvraag voor de archeologen die het Zwitserse horloge ontdekten in een oud graf. Een graf in Shangsi, Zuid-China, waarvan ze weten dat het niet was geopend sinds de begrafenis tijdens de Ming-dynastie (15e eeuw).

Mysterieus uurwerk

Het miniatuurhorloge, in de vorm van een ring, is zelf nog geen eeuw oud. Het mysterieuze uurwerk zat onder de modder en was om 10:06 uur gestopt. Op de achterkant van het horloge is het woord 'Swiss' gegraveerd. En dat is al helemaal onverklaarbaar en mysterieus.

Waar komt het horloge vandaan? Zou het horloge/de ring bij het graf kunnen zijn geplant, maar zo ja, waarom en door wie? En hoe dan, het graf was gesloten...

Tijdens de Ming Dynasty waren er nog geen horloges en Zwitserland bestond nog niet eens!

cryptozooloog-circle

Henk J.F. Mulder - Cryptozoöloog 

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Henk Mulder. Ik duik dagelijks in de wereld van mythes, cryptiden, folkolore en paranormale zaken etc. Op mijn blog schrijf ik daar met plezier over.

Vragen? Ervaringen? Henk@subjectx.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1x per maand & reclamevrij

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties