zwanger-van-alien
Leestijd: 3 minuten

Vrouwen volgens Pentagon bevrucht door aliens

Aliens hadden seksueel contact met mensen en één vrouw zou zelfs zwanger zijn geraakt, volgens gegevens in de Pentagon-documenten van de DIA (Defense Intelligence Agency). Het rapport is verkregen via de Amerikaanse variant van een WOB-verzoek.

Het rapport valt op door de uitzonderlijke openheid en nog uitzonderlijkere conclusies na onderzoek. Verschillende getuigen hebben beweerd dat de buitenaardse wezens seksuele ontmoetingen hadden met mensen, waarna minimaal één vrouw zwanger werd achtergelaten. Ik wil benadrukken dat deze informatie niet uit het blad Privé of Party komt, maar rechtstreeks van het Pentagon!

Met de titel "Anomalous Acute and Subacute Field Effects on Humans and Biological Tissues", onderzoekt het rapport de gezondheidseffecten van mensen die ervaringen hebben gehad of "letsel hebben opgelopen door afwijkende geavanceerde lucht- en ruimtevaartsystemen". Sorry voor het taalgebruik, maar officiële instanties schrijven nou eenmaal (te) formeel.

Het rapport bevatte bizarre gevallen zoals ontvoeringen, zwangerschap, seksuele ontmoetingen, telepathische ervaringen en teleportatie. Er wordt verwezen naar vijf seksuele ontmoetingen tussen buitenaardsen en mensen.

Pentagon
Pentagon

Het Pentagon is opvallen open de wereld opvallend stil

Het rapport zegt dat ufo-waarnemingen bij getuigen kunnen zorgen voor stralingsverbrandingen, hersenproblemen en beschadigde zenuwen. Het rapport waarschuwde ook dat de techniek die dat mogelijk maakt een "bedreiging kan vormen voor de belangen van de Verenigde Staten".

Een van de verklaringen in het rapport luidde: "Mensen bleken verwondingen te hebben opgelopen door blootstelling aan afwijkende voertuigen, vooral in de lucht en in de directe nabijheid."

De verwondingen waren naar verluidt gerelateerd aan elektromagnetische straling en associeerden ze met "energievoortstuwingssystemen". Hitte- en brandwonden door straling, hersenbeschadiging en het vermogen om zenuwen te beïnvloeden werden als mogelijke verwondingen genoemd. Het lijkt dus eerder een bijeffect van de energie die wordt gebruikt als aandrijving dan gericht geweld.

Dat het Pentagon er zo serieus mee bezig is wisten we wel, maar kregen we nooit echt bevestigd. Het Pentagon geeft nu gewoon toe dat er ufo's en aliens zijn... Het is een raadsel waarom dit nieuws niet overal de krantenkoppen overheerst.

Lees meer over dat rapport hier.

cryptozooloog-circle

Henk J.F. Mulder - Cryptozoöloog 

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Henk Mulder. Ik duik dagelijks in de wereld van mythes, cryptiden, folkolore en paranormale zaken etc. Op mijn blog schrijf ik daar met plezier over.

Vragen? Ervaringen? Henk@subjectx.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1x per maand & reclamevrij

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties