Nanotechniek-van-aliens
Leestijd: 4 minuten

Nanotechniek van aliens?

Toen een team van archeologen in de Russische Oeral een "geologisch onderzoek naar goudwinning" deed, waren ze verbijsterd toen ze talloze vreemde en mysterieuze nanotechnische objecten ontdekten nabij de oevers van de Kozhim, Narada en Balbanyu-rivieren. Het vreemde is dat deze objecten zijn ingebed in 100.000 jaar oud gesteente, dus ze kunnen geen onderdeel zijn van moderne machines. De leeftijd van deze mysterieuze nanostructuren plaatste ze op de lijst van "Out of Place Artefacts (OOPArt)", want onderzoekers schatten dat de gevonden nanotechniek 300.000 jaar oud zijn. De kleine metalen onderdelen werden gevonden op een diepte van 3 tot 12 meter. Is het nanotechniek van aliens?

Een OOPArt (Out of Place Artefact) is een uniek en slecht begrepen object dat kan worden gevonden in historische, archeologische of paleontologische archieven die in de categorie afwijkend vallen. Deze objecten werden gevonden waar en wanneer ze niet zouden moeten zijn, waardoor het conventionele begrip van de geschiedenis wordt uitgedaagd.

Wat zegt onderzoek

De Russische Academie van Wetenschappen heeft verschillende tests uitgevoerd op deze mysterieuze nano-objecten en de resultaten waren behoorlijk interessant omdat ze ontdekten dat de grootste stukken van puur koper waren gemaakt. De kleinere zijn gemaakt van wolfraam en molybdeen, dezelfde metalen die zijn gebruikt in ruimtevaartuigen en raketten vanwege hun vermogen om hoge temperaturen te weerstaan. De kleinste lengte is slechts 1 / 10.000ste van een cm. Wetenschappers die betrokken waren bij het onderzoek waren het erover eens dat er geen technologie was om deze voorwerpen 300.000 jaar geleden te maken.

Later werden deze vreemde materialen uitgebreid onderzocht in Helsinki, St.-Petersburg en Moskou om meer te weten te komen over hun oorsprong en samenstelling. De wetenschappers zijn het erover eens dat de metalen niet natuurlijk zijn ontstaan, wat betekent dat het componenten zijn die een kunstmatige technologische oorsprong hebben, met andere woorden, ze zijn (door mensen) gemaakt. Er werd nog even beweerd dat de structuren van macro- en nanoformaat onderdelen van raketten waren gevallen. Een rapport uit 1996 sloot die mogelijkheid echter uit en zei dat deze structuren op te grote diepte waren gevonden.

Onopgelost mysterie: oude beschaving of Nanotechniek van aliens

Voor sommigen zijn deze artefacten het bewijs dat de mensheid een technologisch hoogontwikkelde periode in het Pleistoceen (ijstijd) heeft doorgemaakt, voor anderen zijn ze het werk van buitenaardse wezens. Het mysterie van de herkomst van deze vreemde voorwerpen is nog niet opgelost.

Nanotechniek van aliens
cryptozooloog-circle

Mijn mening over deze nanotechniek van aliens

De artefacten zijn echt. Hun datering ook. Dat maakt dit een enorm raadsel. Ik denk, dat lijkt me de logische conclusie, dat deze nanotechniek niet van aarde komt. We kunnen deze voorwerpen als mensheid pas 50 jaar maken... Dus hebben bezoekers van een andere planeet hun rommel daar gedumpt. Als ze dat nog eens doen spreken we hun aan op hun gedrag. Iedereen moet zijn eigen rommel opruimen!

Blijft-een-mysterie
cryptozooloog-circle

Henk J.F. Mulder - Cryptozoöloog 

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Henk Mulder. Ik duik dagelijks in de wereld van mythes, cryptiden, folkolore en paranormale zaken etc. Op mijn blog schrijf ik daar met plezier over.

Vragen? Ervaringen? Henk@subjectx.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1x per maand & reclamevrij

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties