ica-stones
Leestijd: 3 minuten

Stop, London Hammer time!

De stenen uit de Peruaanse stad Ica zijn een groot raadsel en bewijzen dat de historische feiten van de menselijke evolutie misschien niet helemaal juist zijn.

In de jaren zeventig van de twintigste eeuw werden in de stad Ica, gelegen in Peru, oude stenen ontdekt met vreemde afbeeldingen erop. De stenen zijn van graniet en de afbeeldingen waren erin gegraveerd. De afbeeldingen op deze stenen lijken te duiden op het bestaan van een tot nog toe onbekende beschaving.

Volgens sommige archeologen zijn de afbeeldingen op de stenen een encyclopedie van het verleden en die beschaving. Alleen zijn de scenes op de stenen verbijsterend... Ze staan namelijk haaks op ons idee van de menselijke evolutie. Ze laten afbeeldingen zien van een beschaving die net zo ver ontwikkeld is als die van ons. Of zelfs verder...

Bij welke beschaving horen de Ica stenen

Het is nog niet gelukt de stenen toe te wijzen aan een bekende beschaving of ras. Het is ook onbekend waar deze beschaving leefde. En het wordt extra lastig omdat de afbeeldingen mensen samen met dinosaurussen afbeeld. Op sommige stenen staan dieren afgebeeld die al 300 miljoen jaar uitgestorven zijn of dinosaurussen als huisdier. Terwijl de overtuiging onder wetenschappers is dat na dat het uitsterven van dino's het nog 65 miljoen jaar duurde voordat er mensen waren.

Naast de stenen met afbeeldingen van dinosaurussen hebben andere stenen tekeningen van een vliegtuig, plattegronden, chirurgie en transplantatie van hart en hersenen.

Tot dusver zijn er ongeveer zesduizend Ica stenen ontdekt. Op de stenen waren ook nog mensen te zien die vliegen op een vliegende Pterodactylus (Prehistorische vogel). De stenen zijn gevonden bij opgravingen op oude begraafplaatsen.

cryptozooloog-circle

Henk J.F. Mulder - Cryptozoöloog 

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Henk Mulder. Ik duik dagelijks in de wereld van mythes, cryptiden, folkolore en paranormale zaken etc. Op mijn blog schrijf ik daar met plezier over.

Vragen? Ervaringen? Henk@subjectx.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1x per maand & reclamevrij

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties