Mohenjo Daro atoombom
Leestijd: 4 minuten

Bewijs voor atoomoorlog duizenden jaren geleden

Een zware laag radioactieve as in Rajasthan, India, beslaat een gebied van 4 vierkante kilometer, dertien kilometer ten westen van Jodhpur. Dat ontdekten wetenschappers die de bouwgrond van een nieuw woningbouwproject onderzochten. Zonder dat men de oorzaak wist stond dat gebied al bekend om het hoge aantal aangeboren afwijkingen en kankergevallen. De stralingsniveaus bleken bij nader onderzoek zo hoog dat de Indiase regering de regio nu heeft afgezet.

Nader onderzoek toonde aan dat er een oude stad onder de bouwgrond ligt die de wetenschap op de kop zet. Bij de opgraving kwam er veel bewijsmateriaal naar boven wat aantoont dat er een atoomexplosie heeft plaatsgevonden, zo'n 8.000 tot 12.000 jaar geleden! De explosie vernietigde de meeste gebouwen en er stierven in één klap een half miljoen mensen. Een onderzoeker schat dat de gebruikte atoombom ongeveer even groot was als de bommen die in 1945 op Japan zijn gevallen.

Smeltend zand van atoombom
Smeltend zand van atoombom

Wordt in heilige geschriften benoemd

De Mahabharata, in de 2e of 1e eeuw v. Chr. geschreven, is een groot religieus en filosofisch epos uit India, wat samen met de Ramayana een basis vormt van het hindoeïsme. Deze Mahabharata beschrijft duidelijk een catastrofale explosie die het continent op zijn kop zette. 

"Een enkel projectiel geladen met alle kracht in het universum... Een gloeiende kolom van rook en vlammen zo helder als 10.000 zonnen, rees in al zijn pracht op... het was een onbekend wapen, een ijzeren bliksemschicht, een gigantische boodschapper van de dood die gereduceerd werd tot as... De lijken waren zo verbrand dat ze onherkenbaar waren. Hun haren en nagels vielen uit, aardewerk brak zonder duidelijke oorzaak, en de vogels werden wit... Na een paar uur waren alle voedingsmiddelen besmet. Om te ontsnappen aan dit vuur wierpen de soldaten zich in de rivier."

Mohenjo-Daro
Mohenjo-Daro

Hoe zijn ze gestorven?

Toen de opgravingen van de steden Harappa en Mohenjo-Daro het straatniveau bereikten, ontdekten ze skeletten, velen hand in hand en uitgestrekt in de straten alsof er een onverwachte verschrikkelijk ramp had plaatsgevonden. Mensen lagen gewoon, onbegraven, in de straten van de stad. De skeletten zijn duizenden jaren oud. Wat kan zoiets veroorzaken? Waarom zijn de lichamen niet vergaan of opgegeten door wilde dieren? Er is gewoon geen duidelijke oorzaak van een fysiek gewelddadige dood.

Mohenjo-Daro slachtoffers
Mohenjo-Daro slachtoffers

Skeletten radioactief

De skeletten behoren tot de radioactiefste die ooit zijn gevonden, vergelijkbaar met die van Hiroshima en Nagasaki. Op één plaats vonden wetenschappers uit Rusland een skelet met een radioactief niveau dat 50 keer groter was dan normaal. Er zijn ook andere steden gevonden in Noord-India die aanwijzingen vertonen van een nucleaire explosie. Deze steden blijken te zijn blootgesteld aan intense hitte. Enorme massa's muren en fundamenten van de oude steden zijn samengesmolten, letterlijk verglaasd! En aangezien er geen aanwijzingen zijn voor een vulkaanuitbarsting in Mohenjo-Daro of in de andere steden, kan de intense hitte om kleivaten te smelten alleen worden verklaard door een atoomexplosie of een ander onbekend wapen. De steden werden volledig weggevaagd.

cryptozooloog-circle

Henk J.F. Mulder - Cryptozoöloog 

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Henk Mulder. Ik duik dagelijks in de wereld van mythes, cryptiden, folkolore en paranormale zaken etc. Op mijn blog schrijf ik daar met plezier over.

Vragen? Ervaringen? Henk@subjectx.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1x per maand & reclamevrij

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties