Agarthans
Leestijd: 3 minuten

De Agarthans, bewoners van de holle aarde

De Agarthans, ook wel bekend als de "Aarde's Innerlijke Kinderen", zijn de inwoners van de holle aarde. Volgens de verhalen vormen de Agarthans een hoogontwikkelde en vreedzame beschaving die al duizenden jaren bestaat.

Sommige geloven dat de Agarthans afstammen van een oudere en superieure beschaving die op aarde leefde voor de huidige mensheid. Anderen geloven dat ze een aparte evolutie hebben doorgemaakt die hen in staat stelde om onder het aardoppervlakte te leven. Er zijn zelfs verhalen dat de Agarthans in staat zijn om tussen verschillende dimensies te reizen en in contact staan met andere planeten en beschavingen in het universum.

Men zegt dat de Agarthans een grote kennis hebben van spirituele en technologische ontwikkelingen. Ze zouden in staat zijn om te zweven, teleporteren en zelfs de tijd te manipuleren. Er wordt ook beweerd dat ze in staat zijn om onze gedachten te lezen en dat ze in contact staan met geesten en andere entiteiten van de spirituele wereld.

Er zijn veel verhalen over hoe mensen in contact zijn gekomen met de Agarthans. Sommigen beweren dat ze zijn benaderd door de Agarthans via telepathie, terwijl anderen beweren dat ze zijn uitgenodigd om de ondergrondse steden te bezoeken. Er zijn zelfs verhalen van mensen die beweren dat ze jarenlang bij de Agarthans hebben gewoond en van hen hebben geleerd.

Volgens sommige spiritualisten zou de Agarthans een soort van "ascenderende" beschaving zijn, die ons helpt bij onze eigen spirituele groei en ontwikkeling.

Een deel van de mensen die zich verdiepen in de Agarthans suggereren dat de Agarthans geassocieerd zijn met de oude inheemse culturen van de aarde, zoals de Maya's, de Inca's en de Tibetaanse Bon-po. Deze culturen geloofden in ondergrondse beschavingen en hadden symbolen en verhalen die lijken op de beschrijvingen van de Agarthans. Sommigen geloven dat de Agarthans de oorspronkelijke leiders en wijzen waren van deze culturen en dat ze nog steeds in contact staan met hen via geesten en andere spirituele middelen.

De Agarthans worden geassocieerd met de "Shambhala" of "Shangri-La", een legendarische ondergrondse stad die wordt beschouwd als een spiritueel centrum van de aarde. Volgens de legende, de Shambhala zou een plaats zijn waar mensen kunnen leren over spirituele groei en waarheid.

Ongeacht of de Agarthans echt bestaan of niet, ze blijven een interessant onderwerp van discussie en speculatie. Velen zullen blijven geloven in hun bestaan en de mogelijke waarheid achter de legenden, terwijl anderen ze zullen beschouwen als pure fictie. Het belangrijkste is dat iedereen vrij is om te geloven wat ze willen en dat de zoektocht naar waarheid en kennis altijd moet worden gestimuleerd.

cryptozooloog-circle

Henk J.F. Mulder - Cryptozoöloog 

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Henk Mulder. Ik duik dagelijks in de wereld van mythes, cryptiden, folkolore en paranormale zaken etc. Op mijn blog schrijf ik daar met plezier over.

Vragen? Ervaringen? Henk@subjectx.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1x per maand & reclamevrij

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties